Betongtakpannor

 

Produkter

Mjöbäck blank, ytbehandlad, 2-kupig

Mjöbäck blank-takpannans främsta kännetecken är den vackra lystern. Hemligheten sitter i ytbehandligen och dess sammansättning av bindemedel och färg. Detta resulterar i en ökad slitstyrka och markant förstärkt glans. Mjöbäck Blank finns i fler färgkulörer som gör det enkelt att hitta rätt nyans till ditt hus.

Mjöbäck blank, ytbehandlad, 1-kupig

Den enkupiga takpannan upprätthåller en nordisk tradition med sitt klassiska utseende och sin djupa profil. Det moderna falssystemet gör taket tätt och fuktsäkert, samtidigt som det sörjer för god ventilation i takkonstruktionen. Den enkupiga pannan är något smalare och kortare än
den tvåkupiga.

Mjöbäck matt, ytbehandlad, 2-kupig

Mjöbäck Matt är en betongtakpanna med klassiskt utseende. Den ytbehandlade takpannan är en mycket prisvärdpanna och ligger därför på många större tak i hela landet. Det moderna falssystemet gör taket tätt och fuktsäkert men bidrar också till ventilation i takkonstruktionen.

Ekeby högblank, ytbehandlad, 2-kupig

Ekeby högblank är en betongpanna med egenskaper som ger den en självklar topplacering! Takpannan är resultatet av flera års omfattande forskning och tester och inga andra takpannor har motsvarande starka egenskaper.

Mjöbäck OBH, 2-kupig

Med historia från 1960-talet har den klassiska genomfärgade pannan Mjöbäck Obehandlad skyddat tusentals svenska hus och hem. Taket får ett naturligt, matt resultat, vilket lämpar sig särskilt väl till gamla,
klassiska hus.