Om

Wargöns Tak

Sedan vår grundläggning har Wargöns Tak stått för kvalitet, pålitlighet och yrkesskicklighet inom takbranschen. Vårt företag, som är stolt baserat i hjärtat av Vänersborg, har utvidgat sin expertis och service till att omfatta Trollhättan, Uddevalla och omgivande områden, där vi erbjuder en omfattande portfölj av takrelaterade tjänster.

Vår historia

Vår resa började med en vision om att tillhandahålla överlägsen takservice, som kombinerar traditionellt hantverk med modern teknik. Genom åren har vi vuxit från ett litet familjeföretag till en ledande aktör i regionen, tack vare vårt personliga engagemang för våra kunders behov och vårt fokus på hållbara lösningar.

Våra certifieringar

Som ett bevis på vårt engagemang för excellens, är Wargöns Tak stolt över att vara certifierat enligt branschens högsta standarder. Våra certifieringar garanterar att vi uppfyller strikta krav på kvalitet, säkerhet och miljöhänsyn, vilket ger våra kunder ett lugn när de väljer oss för sina takprojekt.

Vårt Team

Vårt team består av erfarna takläggare och hantverkare som delar vår yrkesstolthet för kvalitetsarbete. Genom kontinuerlig utbildning och utveckling ser vi till att vårt team alltid ligger i framkant med de senaste teknikerna och materialen i branschen.

Här kommer en presentation av teamet:

Mattias Persson

Emil Persson

Joachim Johansson

Arvid Olin

Robin Eliassson

Anton Hägg

Johannes Säreborn

Arvid Olin

Robin Eliassson

Anton Hägg

Johannes Säreborn

En säker arbetsmiljö

På Wargöns Tak tar vi arbetsplatsens säkerhet på största allvar. Vi följer stränga säkerhetsprotokoll och investerar i den senaste utrustningen och utbildningen för våra takläggare. Genom att skapa en säker och hälsosam arbetsmiljö, säkerställer vi inte bara våra anställdas välmående, utan också att varje projekt utförs med högsta precision och kvalitet. När du väljer oss, väljer du ett företag som värdesätter både sina anställdas och sina kunders trygghet.

Är du intresserad av arbeta på en trygg arbetsplats? Kontakta oss genom vårt kontaktformulär.

Våra samarbetspartners