Hyr ställning av oss

Vi hyr ut  byggställningar för privatkunder och "gör det självare" i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla.

Smidigt och prisvärt när du behöver en ställning för fasadrenovering, målning eller fönsterbyten.

Hyr ställning i Trestad till bra pris

Lättarbetad ställning för dig som vill göra jobbet på egen hand!

Välkommen att slå en signal när du vill hyra byggställning i Trestadsområdet. Våra ställningar är av typen MonZon Frame. Ställningarna är lätta att montera och passar perfekt för dig som ska måla om eller renovera fasaden, byta fönster eller lägga om taket på egen hand.

Ring Mattias, 0735-102097 för pris och mer information!

Hämtas och monteras av kunden

Ställningarna är i aluminium och är lätta att hantera och installera. Du hämtar och monterar ställningen på egen hand. Vi har lång erfarenhet inom ställningsbyggnation och kan hjälpa till med tips och rådgivning vid behov.

När du hyr ställningen upprättar vi ett hyresavtal med tydliga villkor för vad som gäller kring pris och hantering. Hämtning av ställning sker på Lövvägen 4, 468 36, Vargön. Klicka på knappen nedan för att öppna karta och vägbeskrivning från google. Vi finns i Rånnums Hantverkscenter. 

Karta

Hyr en komplett ställningstrailer eller hämta med egen släpvagn

Ställningen kan du transportera med släpvagn. Vi hyr även ut ställning packad och klar på ställningstrailer/släpvagn. Vi kan också leverera din ställning men erbjuder inte monteringsservice. 

Om du själv ska använda ställningen krävs ingen utbildning

Det är du som byggherre som står för all säkerhet på byggarbetsplatsen, inklusive ställningen. Som privatperson finns inget krav på utbildning om du själv ska arbeta på ställningen.

Ska du däremot hyra in personal/hantverkare på ställningen blir denna en arbetsplats och du måste ha en säkrad ställning samt utbildning att bygga denna.

Vi på Wargöns Tak har utbildning och lång erfarenhet inom ställningsbyggnation. Välkommen att slå en signal om du har frågor.

Du kan också läsa mer om MonZons ställning "Frame" på www.monzon.se

Taklösningar till alla hus

På Wargöns Tak jobbar vi med personliga kundbesök där vi går igenom material och lösningar för just ditt tak.

Vi har med oss materialprover och kan föreslå lösningar i olika prisklasser. Vi kan lämna offert på plats och köpkontrakt om så önskas.

Ring oss i dag för ditt takbesök!

Med vänlig hälsning
Mattias
0735-102097